Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Επίθεση Μπουτάρη σε Τζιτζικώστα για τους πρόσφυγες

Επίθεση Μπουτάρη σε Τζιτζικώστα για τους πρόσφυγες
Ο Μπουτάρης είπε για τον Τζιτζικώστα ότι ποντάρει μικροπολιτικά στην ξενοφοβία. 
Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια υπογραφής συμφωνίας συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους
Πρόσφυγες
διαπίστωσε: Τώρα τελευταία, ο περιφερειάρχης φαίνεται να ποντάρει μικροπολιτικά στη ξενοφοβία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία» .
Αφορμή η απουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την εκδήλωση αλλά και η μήνυση για την Ειδομένη που κατέθεσε ο περιφερειάρχης.    
Η απάντηση του περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας,Απόστολου Τζιτζικώστα δεν άργησε και ήταν γεμάτη αιχμές.  
«Θεωρώ απολύτως λογικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνει δεκανίκια για την παταγώδη αποτυχία της στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία στοιχειώδους σχεδιασμού και την κατάλυση κάθε έννοιας νόμου και τάξης στην Ειδομένη.
Να ψάχνει δεκανίκια για να δικαιολογήσει για ποιο λόγο φόρτωσε όλο το βάρος του προσφυγικού σε μια Περιφέρεια, για ποιο λόγο δεν προχωρά στον αναλογικό επιμερισμό των προσφύγων σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, που της ζητάμε εδώ και μήνες, μεταφέροντας απλώς την Ειδομένη στη Θεσσαλονίκη. Το παράλογο είναι ότι ορισμένοι δέχονται να παίξουν αυτό τον άχαρο ρόλο και να γίνουν το δεκανίκι αυτής της κυβέρνησης".
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου