Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δρόμοι υγείας και τρεξίματος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δρόμοι υγείας και τρεξίματος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» συνδιοργανώνουν Δρόμους Υγείας και τρεξίματος 10χλμ και 5,5χλμ καθώς και λαϊκό περίπατο υγείας και αλληλεγγύης 3χλμ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Κιλκίς.

Οι Δρόμοι Υγείας και τρεξίματος θα
πραγματοποιηθούν με στόχο την ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης στη βάση της άρσης της διαφορετικότητας και του ρατσισμού με τη συμμετοχή όλων και την προώθηση σπουδαίων ιδανικών και θεμελιωδών αρχών όπως της ισότητας, της άκριτης αποδοχής του άλλου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Οι Δρόμοι Υγείας και τρεξίματος στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν και για την ενίσχυση και στήριξη της λειτουργίας των «Δομών Ειδικής Αγωγής». Για τη συμμετοχή σας στον λαϊκό περίπατο αλληλεγγύης και υγείας το κόστος είναι 3€ ενώ η συμμετοχή για τους δύο άλλους δρόμους με επίσημη χρονομέτρηση θα είναι 10 €.
Το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση των δημοσίων δομών ειδικής αγωγής (Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς , Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Κιλκίς και Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς) που βρίσκονται και λειτουργούν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Κιλκίς.
Πληροφορίες σχετικά :
 http://racesystem.gr/prokirikseis/dromi-ygias-ke-treximatos-tou-kentrou-kinonikis-stirixis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου