Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΑΡΗΣ Κ15 ΣΚΟΡ 5-1

Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε τον τέταρτο της φιλικό αγώνα την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Αντίπαλος η ομάδα Κ15 του Άρη, που μας έκανε τη τιμή να έρθει στη πόλη μας.

Τελικό αποτέλεσμα 5-1 για

τον ΑΟΚ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε πως με τη σωστή δουλειά, είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.Στο 12' και στο 17' η Μαρία Φούρναρη έδωσε δύο ασίστ στη Κωνσταντίνα Βασιλειάδου που με πλασέ πρώτα και με σουτ έξω από τη περιοχή έπειτα σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ.
Στο 55' η Βασιλειάδου έστρωσε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και από εκεί η Λαμπρινή Καραβασίλη δίχως πρόβλημα την έστειλε στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα η Καραβασίλη πάσαρε στην Φούρναρη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 4-0.
Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 75' με κοντινή προσπάθεια. Στο 80' η βενιαμίν του Κιλκισιακού Σταυρούλα Παπαδοπούλου πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε τρεις παίκτριες από τα αριστερά και με όμορφο "μυτάκι" διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ανδρεανίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Αναστασιάδου, Ασκονίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Καραβασίλη, Γιάντσου, Αδαμίδου, Φούρναρη, Βασιλειάδου.
Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντίδου, Κουτσουραδή, Τζιτζίδου, Μελάνι, Ν. Παπαδοπούλου, Παμπουκίδου και Τανάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου