Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Μια βραδιά μαγική

Στη δική μας γη, το υπέροχο «Κτήμα των Ευχών», είχαμε τη χαρά ν' απολαύσουμε το Στέλιο Κοτίδη και την παρέα του την  Κυριακή 31/7.
Σε μια  όαση δυο βήματα από την πόλη μας, οι  Στέλιος Κοτίδης (τραγούδι, κιθάρα) , Σταύρος Καμπούρογλου (βιολί) , Βαγγέλης Γρηγοριάδης (μπουζούκι) και η γλυκύτατη Ελισάβετ Τριαρίδου στο πιάνο, μας βοήθησαν  με τις ερμηνείες τους να
αποδράσουμε σε μέρη εξωτικά, σε μια σκηνή που στήθηκε πάνω στο νερό ειδικά για τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες!!
Το δροσερό αεράκι , τα παγωμένα ποτά, η καταπληκτική μουσική και η ειδυλλιακή  αισθητική του χώρου μας πρόσφεραν μια βραδιά μοναδική που πολύ θα θέλαμε να την ξαναζήσουμε σύντομα!
Τα νέα για το νεανικό προσφιλές μας συγκρότημα έχουν ως εξής:
Στις 6 Αυγούστου  θα εμφανιστούν στο 38ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τους (1οι στην κατάταξη) στο φετινό διαγωνισμό για το  “Youth Stage”. Την ίδια μέρα εμφανίζονται και  οι  Γιάννης Χαρούλης, V.I.C, Ονιράμα, Μπλε και Liebe.
Επίσης , τελείωσαν επιτέλους οι ηχογραφήσεις του πρώτου προσωπικού δίσκου του Στέλιου, αρχές φθινοπώρου θα είναι διαθέσιμος σε ψηφιακή μορφή ενώ λίγες μέρες αργότερα θα μπορούμε να τον προμηθευτούμε.

Σας ευχόμαστε, λοιπόν, ωραία ταξίδια, καλή επιτυχία στους στόχους σας κι όπως πάντα και το σημαντικότερο, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!!Χρήσιμοι σύνδεσμοι:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου