Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

«Στέλιος Κοτίδης & The Band” - 38ο RIVER PARTY, ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Στο Διαγωνισμό  “Into the jungle” του  38oυ River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς παίρνει μέρος για 2η φορά ο Κιλκισιώτης νεαρός τραγουδιστής Στέλιος Κοτίδης με τη μπάντα του, η οποία αποτελείται  από τον Βαγγέλη
Γρηγοριάδη στο μπουζούκι, την Ελισάβετ Τριαρίδου στο
πιάνο, τον Σταύρο  Καμπούρογλου στο βιολί, τον Στέλιο Φουτσιτζή στο μπάσο και τον Πάνο Παπαγεωργίου στα τύμπανα.
To River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα δίνει την ευκαιρία σε νεανικά συγκροτήματα να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ και να ανέβουν στην   "Into the Jungle" Stage  μέσω διαγωνισμού-ψηφοφορίας από το κοινό.  
Συγκεκριμένα πέρυσι οι πολύ αγαπητοί  από τον κόσμο του Κιλκίς και όχι μόνο, καλλιτέχνες τoυ «Stelios Kotidis & The Band” συγκροτήματος  βγήκαν πρώτοι στην εν λόγω ψηφοφορία από το κοινό,  εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδό τους στη σκηνή του Φεστιβάλ ανάμεσα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Φέτος λοιπόν , τα παιδιά  μας δοκιμάζουν ξανά τις δυνάμεις τους  και ζητούν τη βοήθεια και τη στήριξη με την ψήφο μας.

Ο Στέλιος μας λέει λοιπόν:  «Φέτος δηλώνω συμμετοχή στο RIVER PARTY για δεύτερη φορά γιατί  είναι μια απ' τις πιο δυνατές εμπειρίες που έχω ζήσει, καθώς επίσης γιατί φέτος πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά περισσότερα και σε κόσμο ο οποίος είναι πρόθυμος να
ακούσει το καθετί καινούριο.Φέτος στο RIVER PARTY θα παρουσιάσω, εφόσον περάσω απ' τον διαγωνισμό, τα τραγούδια του πρώτου μου δίσκου. Δηλώνω συμμετοχή με ένα τραγούδι που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε πέρσι, κάτω από πίεση χρόνου και θα υπάρχει και αυτό στο δίσκο σε επανεκτέλεση.
Εγώ και η παρέα μου, σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε για άλλη μια χρονιά σε αυτήν μας την

προσπάθεια, αγαπητοί φίλες και φίλοι και εμείς  εκεί πάνω θα τα δώσουμε πάλι όλα!
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΠΟ 18-25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!! ΑΓΑΠΗ!»

Το τραγούδι με το οποίο παίρνουν μέρος τα παιδιά μας
στο διαγωνισμό λέγεται «Ο διψασμένος» . Μπορείτε λοιπόν πολύ εύκολα να ψηφίσετε δωρεάν, μπαίνοντας απλά στον παρακάτω σύνδεσμο και πατώντας στο μπλε πλαίσιο (VOTE). (Αφού μπείτε, περιμένετε λίγο να εμφανιστεί το μπλε πλαίσιο)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΛΙΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ,ΣΤΑΥΡΟ, ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟ!!!!
ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΤΙΔΗΣ

Stelios Kotidis & The Band

                                    ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου