Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δεν κατεβαίνει "Καραϊσκάκη" ο ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Την πρόθεση να μην αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εκφράζουν στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Επίσημα από την Τούμπα δεν προκύπτει καμία απολύτως ενημέρωση για το θέμα, ωστόσο πληροφορίες του inpaok.com αναφέρουν ότι από την στιγμή που δεν έχουν σημειωθεί ορισμένες σοβαρές αλλαγές που
θα περίμεναν ο άνθρωποι του Δικεφάλου, ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε στην τελική απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στο "Καραϊσκάκη".

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το inpaok.com, δεν έχει υιοθετηθεί ο κώδικας δεοντολογίας της FIFA από την ΕΠΟ, δεν τιμωρήθηκε ο Παππάς για τα διαιτητικά «εγκλήματα» στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων, δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής αλλά ο Καλογερόπουλος, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας στην ομοσπονδία δεν άλλαξε, επομένως δεν υπάρχουν λόγοι να αλλάξει η αρχική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, που ηγείται της προσπάθειας κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έτσι πήραν την απόφαση
Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την τελική απόφαση έχοντας την γνωμοδότηση των νομικών της ΠΑΕ κ.κ. Μαυρομάτη και Μπίρδα για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση, όπως αναφέρει το paok24.com.
Ουσιαστικά, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ακούγοντας τους πάντες, κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει τον κόπο να νομιμοποιήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με έναν θεσμό που υπάγεται στη σημερινή ΕΠΟ, πως η προσπάθεια Κοντονή δεν έδωσε κάτι χειροπιαστό για να υπάρξει μία αλλαγή στάσης του ΠΑΟΚ και πως θα ήταν πλήγμα σημαντικό για το προφίλ του και τα όσα πρεσβεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αναίτια αλλαγή της αρχικής του απόφασης.
Η ομάδα αναμένεται να ενημερωθεί άμεσα σύμφωνα με το paok24.comκαι αναζητείται ουσιαστικά φιλικό προετοιμασίας ενόψει πλέι οφς.
Από εχθές έγινε σύσκεψη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών και του Γιώργου Κούδα έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα. Από όλους οσους παραβρέθηκαν στην συνάντηση που δεν ήταν παρόν ο Ιβάν Σαββίδης ούτε μέσω skype, υπήρξε ομόφωνη εισήγηση προς τον μεγαλομέτοχο πως η ομάδα δεν πρέπει να κατέβει.
Πως δεν γίνεται να αλλάξει το ποδόσφαιρο αν δεν υπάρξουν θυσίες και πως δεν είναι δυνατόν να κάνει πίσω ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει συμβεί κάτι το χειροπιαστό, ενώ συζητήθηκε και ο προκλητικός ορισμός Καλογερόπουλου.
Οι αρχηγοί από την πλευρά τους ήταν οι Αθανασιάδης, Τζιόλης και Τζαβέλλας, οι οποίοι σύμφωνα με όσα αναφέρει το paok24.comξεκαθάρισαν πως αγωνιστικά είναι έτοιμοι όμως πως μία τέτοια κίνηση είναι σαν να νομιμοποιεί ο ΠΑΟΚ αυτό που βιώνει η ομάδα και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου